Rreth nesh | Baby Shop

Rreth nesh

Ne jemi dyqani Baby Shop me vendndodhje ne Tirane, distributor zyrtare i markave boterore  BEBETTO, KUNERT,  BEXA, BERBER dhe AVIONAUT. Jemi formuar me qellim qe prinderve te tashem dhe te ardhshem ti ofrojme cilesi ne produktet per te vegjelit e tyre, me cmime te volitshme.

Permbajme servis karrocash dhe sigurojme pjese te tyre gjate periudhes se garancise dhe jasht saj.

Per secilen marke qe disponojme  mund te flasim shume, por fotot flasin me shume se 1000 fjale. Prandaj ju ftojme te na vizitoni ne duqanin tone, I cili gjendet  ne ambientet e Kristal Center, ku ju pret nje shume llojshmeri modelesh dhe dizenjosh te karroce per femije.