Oferte per festat e fundvitit per nenat dhe baballaret e ardhshem. | Baby Shop

Blog post

20 Dec 2015

Oferte per festat e fundvitit per nenat dhe baballaret e ardhshem.

Ne çdo blerje te karrocave Kunert Silver 3ne1, ju fitoni dhurate tavolinen e nderrimit Berber Dino Plus.

Oferta eshte e limituar ndaj shpejtoni.

Ejani dhe do bindeni nga cilesia e karrocave tona