KUNERT - Karroca për fëmijë | Baby Shop

Blog post

19 May 2016

KUNERT - Karroca për fëmijë

Karrocat “KUNERT” kane terhequr vemendjen e tregut evropian nga thjeshtesia, prakticiteti dhe cmimet e tyre.

Na pelqen te theksojme qe karrocat tona ne mbare Europen, jane treguar per cilesi te larte dhe cmime fantastike me nje garanci 2 vjecare per te gjitha modelet pa perjashtim.

Femija juaj do kenaqet ne rehatin qe ofron kjo lloje karroce.  I perkasin standardeve me te larta evropiane – BS EN 1888:2003.

Permendim modelin: Kunert Silver , Kunert LiberoKunert Romantik

Ju ftojme te na vizitioni ne duqan dhe te bindeni per fjalet e thena.

Miresevini