Bexa - Karroca për fëmijë | Baby Shop

Blog post

24 May 2016

Bexa - Karroca për fëmijë

Fabrika e karrocave per femije gjendet ne Poloni, qe punon ne baze te standardeve te sigurise europiane.

Klientet e kenaqur dhe cilesia e karrocave jane primare per kompanin. Brendi Bexa, mund te gjindet ne duqane ne mbare Europen.

Karakterizohet nga nje dizenjo modern, materijali original dhe nje kombinim I shumellojshem I njgyrave qe do ju le pa mend.

Materijali I perzgjedhur eshte i nje cilesie te larte dhe I lejueshem nga Oeko-Tex Standard 100 dhe nga standardi I sigurimit Europian EN 1888:2012.

Tek te gjitha modelet egziston mundesia e garancise, 24muaj.

Dizenjot e disponueshme qe ne ofrojme dhe qe mund te porositen: B4X Cube, B4X D’angela, B4X Ideal new, B4X Line.

Ju ftojme te na vizitioni ne duqan dhe te bindeni per fjalet e thena.

Miresevini