Bebetto - Karroca për fëmijë | Baby Shop

Blog post

12 May 2016

Bebetto - Karroca për fëmijë

Jemi te kenaqur qe ne duqanin tone gjindet modeli i karrocave Bebetto.

Ky model karrocash u be shume kerkues per nje kohe relativisht te shkurter. Gezohemi per faktin qe kemi arritur te kenaqim cdo konsumator me produktet tona. 

Karakteristikat e ketij modeli jane: dizajn modern, komoditeti dhe siguria qe ofron per femijen tuaj.

Ne menyre qe te jete ne gjendje per te permbushur kerkesat e klienteve tane, ky model ofron nje game te gjere dizenjosh. 

Ne jemi thellesisht te bindur se produktet te cilat ne kemi ne dispozicion do te plotesojne te gjitha kerkesat tuaja.

Modelet qe ju mund ne dyqanin tone: Murano, Torino, Pascal, Nico, Holland, Luca, Silivia, B 42 per binjaket, Vulcano