Baby shop Tirana | Baby Shop

Blog post

29 Nov 2015

Baby shop Tirana

Te dashur ndjekes te faqes, Baby Shop me vendndodhje ne Tirane, distributor zyrtare i markave boterore TAKO, BEBETTO, KUNERT, BERBER dhe AVIONAUT. Jemi formuar me qellim qe prinderve te tashem dhe te ardhshem ti ofrojme cilesi ne produktet per te vegjelit e tyre, me cmime te volitshme.
Permbajme servis karrocash dhe sigurojme pjese te tyre gjate periudhes se garancise dhe jasht saj.

Per secilen marke qe disponojme mund te flasim shume, por fotot flasin me shume se 1000 fjale. Prandaj ju ftojme te na vizitoni ne duqanin tone, i cili gjendet ne ambientet e jashtem te Kristal Center, ku ju pret nje shumellojshmeri modelesh dhe dizenjosh te karrocave per bebe.

Ju mirepresim