• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.

Rreth nesh

Group Trade d.o.o. eshte në biznes që nga Shkurt 2015.

Misioni ynë është të sigurojmë një gamë gjithëpërfshirëse, cilësore dhe të përballueshme të pajisjeve për fëmijë. Ne zgjedhim me kujdes mallrat dhe markat që importojmë, në mënyrë që shërbimi dhe qëndrimi ynë ndaj klientëve të jetë proporcional me cilësinë dhe çmimet e produkteve.

Në Mal të Zi, ne jemi i vetmi importues dhe shpërndarës i autorizuar i markave për fëmijë: BEXA, TAKO, JUNAMA, ESPIRO, BOMIKO, KINDERKRAFT, BEBETTO, KUNERT, BERBER dhe AVIONAUT, dhe përveç tyre, ne gjithashtu ofrojmë produkte të markave DISENY, BELIS, MIO ALBERTO, PRIM BABIES, FILM BABY DHE STEFAN ARILJE

Përveç kësaj, ne gjithashtu ofrojmë shpërndarjen, instalimin e shërbimeve, si dhe shërbimin e produkteve që kanë një garanci. Përmes punës së përkushtuar dhe zgjerimit të gamës, ne kemi fituar besimin e një numri të madh të klientëve.

Në Dyqanin tonë të Foshnjave, ju mund të gjeni një gamë të gjerë të karrocave për fëmijë, karrocave per binjakë, shtretërve për fëmijë, ushqyesve, lojërave, dollapëve për fëmijë, sediljeve të makinave për fëmijë dhe aksesorëve të tjerë. Ne jemi të vendosur në Rrugën Kristal Center, kati i dyte Tirane