Image Alt

Produktet

Kinderkraft COMFORT UP sexholino për fëmijë nga 9-36kg – lime

97.00 

Sexholinot per makine Kinderkraft janë projektuar për të siguruar sigurinë dhe rehati maksimale për fëmijën tuaj gjatë udhëtimit. Modelet e sexholinove të fëmijëve Kinderkraft janë ndër sexholinot më të zakonshme të blera në treg dhe popullariteti i tyre vazhdon të rritet. Para shitjes të gjitha produktet janë të testuara plotësisht dhe i nënshtrohen një inspektimi të detajuar teknik. Kjo garanton se ato janë të certifikuara sipas ECE R44 / 04 e cila është e nevojshme në tregun e BE.

Comfort UP është një produkt inovativ i projektuar për kapacitetin mbajtës të tre grupeve peshë nga 9 në 18 kg, nga 15 në 25 kg, nga 22 në 36 kg. Mbështetesja është e rregullueshme. Sexholinoja është bërë me materiale cilësore. Një rrip sigurie i dedikuar për fëmijët më të vegjël mund të hiqet në mënyrë që të përdoret produkti për shumë vite.

Sasia

Pershkrimi

Sexholino per makine Kinderkraft Comfort Up.

Sexholino për fëmijë nga 9 deri në 36 kg.

Siguroni fëmijën tuaj me një udhëtim të rehatshëm dhe cilësor.

Sexholinot per makine Kinderkraft janë projektuar për të siguruar sigurinë dhe rehati maksimale për fëmijën tuaj gjatë udhëtimit. Modelet e sexholinove të fëmijëve Kinderkraft janë ndër sexholinot më të zakonshme të blera në treg dhe popullariteti i tyre vazhdon të rritet. Para shitjes të gjitha produktet janë të testuara plotësisht dhe i nënshtrohen një inspektimi të detajuar teknik. Kjo garanton se ato janë të certifikuara sipas ECE R44 / 04 e cila është e nevojshme në tregun e BE.

Comfort UP është një produkt inovativ i projektuar për kapacitetin mbajtës të tre grupeve peshë nga 9 në 18 kg, nga 15 në 25 kg, nga 22 në 36 kg. Mbështetesja është e rregullueshme. Sexholinoja është bërë me materiale cilësore. Një rrip sigurie i dedikuar për fëmijët më të vegjël mund të hiqet në mënyrë që të përdoret produkti për shumë vite.

 

Siguri:

– Rripin e sigurisë i projektuar nga kompania italiane “Sabelt”

– Kufizimi i kokës është i rregullueshëm në lartësi dhe siguron një udhëtim të rehatshëm dhe të sigurt

– Mbrojtës shtesë anësor që mbron kokën dhe shpatullat e fëmijës për sigurinë e shtuar

– Rreshtim i forcuar në zonën e mesit mbron shpinën

– Jastek I bute në brezat e shpatullave

– Seti i konturuar dhe vendi i komfortit kontribuojnë në kënaqësinë e udhetimit në çdo makinë

 

Funksionaliteti:

– Me një gamë të gjerë të peshave, sexholinoja COMFORT UP mund të përdoret për një periudhë të gjatë kohore, përafërsisht deri në 10-12 vjet.

– Për fëmijët në grupin 3 (nga 22 deri në 36 kg) ju mund të zgjidhni për të transportuar fëmijën tuaj- me ose pa nje mbeshtetese

– Instalim i thjeshtë: thjesht vendosni sexholinon e fëmijës në makinë dhe sigurojeni atë me një rrip sigurie prej tre pikash.

Komoditet dhe stil:

– Komoditet dhe stil

– Modele të reja

– Materialet me cilësi të lartë që sigurojnë rehati për fëmijën

– Jastek I bute ne shpatulla

Një jastëk shtesë për një fëmijë më të vogël siguron rehati dhe siguri. Përveç kësaj,shtresat janë të dyanshme dhe secila anë ka një ngjyrë të ndryshme: të ndritshme dhe të errët. Baza e sediljes Comfort UP mund të përdoret si një aksesor për fëmijët më të mëdhenj.

 

 

Ju mund te shikoni me shume detaje per produktin ne kete video.

Informacione

Brend

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite